Achtergrond NAKC

Een feestje

De NAKC werd in 1998 opgericht. In 2023 vierden we het 25 jarig jubileum met een grote groep leden op de jaarlijkse brunch in februari in de Bilt. We hopen nog vele jaren met elkaar op pad te kunnen.

Alleenstaand?

Steeds meer Nederlanders wonen alleen.  Hou je van kamperen en heb je interesse in onze club? Je achtergrond maakt niet uit, maar je moet wel zelfstandig zijn, je eigen kampeermiddel neerzetten en jezelf weten te redden. Je hebt voldoende energie om overdag actief te zijn met een kleine of grotere groep deelnemers.

Samen

Doordat de leden verschillende bijdrages leveren bouwen we samen aan leuke activiteiten en onderlinge betrokkenheid. Te denken aan het maken van een verslag van een kampeerweek, een fietstocht met knooppunten uitzetten, een wandeling uitzoeken of het begeleiden van een kampeerweek.

Camper, caravan, vouwwagen of tent? Alle kampeermiddelen zijn aanwezig onder de kampeerders. Alle soorten en maten kom je tegen op een kampeerweek.

Het begin

In 1998 is de NAKC opgericht door alleenstaanden om samen te kamperen in Nederland. De leden komen uit alle delen van het land. Het is een club van actieve 50-plussers die graag op pad gaan en activiteiten met anderen willen ondernemen. De vereniging is de laatste jaren gegroeid tot ruim 40 leden. Dus is niet groot en daardoor is er ruimte voor persoonlijke contacten.

Een gewone dag

‘s  Morgens bij de koffie overleggen we de mogelijke activiteiten en ontstaan de groepjes van die dag.  Afwisselend nemen een paar mensen het voortouw voor activiteiten op de verschillende dagen. Aan het einde van de middag praten we bij met een drankje. En delen we onze ervaringen van de dag uit.  ’s Avonds zijn er altijd een aantal mensen die het gezellig vinden om gezamenlijk nog koffie of thee te nuttigen.

Heb jij vroeger gekampeerd, ben je nu alleenstaand, actief en zelfstandig en zou je weer willen kamperen? Lees verder en neem contact met ons op.

Kortom voor elk wat wils.