Achtergrond NAKC

Steeds meer Nederlanders wonen om allerlei redenen alleen.  Heb je interesse in onze club? Je achtergrond maakt niet uit, maar je moet wel zelfstandig zijn, je eigen kampeermiddel neerzetten en jezelf weten te redden. Je hebt voldoende energie om overdag actief te zijn met een kleine of grotere groep deelnemers. Dan is de NAKC misschien iets voor jou.

Camper, caravan of tent? Alle kampeermiddelen zijn aanwezig onder de kampeerders. Alle soorten en maten kom je tegen op een kampeerweek.

Caravan en auto opbouwenIn 1998 is de NAKC opgericht door alleenstaanden om samen te kamperen in Nederland. De leden komen uit alle delen van het land. Het is een club van actieve 50+’ers die graag op pad gaan en activiteiten met anderen willen ondernemen. De vereniging schommelt al enige jaren rond de 35 leden. Dus is niet groot en daardoor is er ruimte voor persoonlijke contacten.

Bij de koffie en thee overleggen we de mogelijke activiteiten. Aan het einde van de middag doen we een happy hour. We wisselen de ervaringen van ieder uit die dag.  ’s Avonds zijn er altijd een aantal mensen die het gezellig vinden om samen koffie of thee te nuttigen.

Heb jij vroeger gekampeerd, ben je nu alleengaand en zou je weer willen kamperen? Lees verder en neem contact met ons op.

Kortom voor elk wat wils.