Kennismaken en lid worden

Op deze pagina geven we een beeld van hoe een kampeerweek er uit kan zien, maar ook hoe je nader kennis kan maken.

Aankomst

Als welkom staat de koffie en thee klaar op de camping . Ieder krijgt een plaats toegewezen en zet zijn eigen caravan, camper of tent neer. Het is een gezellige bedoening als iedereen bezig is. Aan het einde van de middag wordt het eerste drankje gedronken.

In afgelopen jaren waren er per kampeerweek 7 tot 22 deelnemers met een gemiddelde van 14 deelnemers per week. Voor nieuwkomers is het niet zo moeilijk om met iedereen kennis te maken tijdens de activiteiten of ontmoetingsmomenten.

Elke morgen wordt bij de koffie besproken wat de mogelijke activiteiten zijn om die dag te ondernemen. In kleinere of grotere groepjes kiezen deelnemers voor een activiteit. En ga je alleen op pad, dan treffen we elkaar later weer op de camping. Tijdens de wandel- en fietstochten wordt af en toe gestopt en soms ook een terrasje gepakt. Sommige mensen maken een uitstapje naar een museum, een markt of andere activiteit. Voor de lunch neemt iedereen een eigen pakketje mee, zodat we de tijd hebben om er op uit te trekken.

Eind van de middag ontmoeten we elkaar weer bij de borrel en worden alle ervaringen uitgewisseld met een glaasje fris of iets sterkers. Nadat iedereen voor zijn eigen maaltijd heeft gezorgd, is er ’s avonds ook een koffie of theemoment. Daarna lopen de wegen vaak uiteen.  Soms zijn er een paar mensen die met elkaar nog een spel doen. Anderen trekken zich terug in hun eigen kampeermiddel.

De kampeerweek wordt meestal afgesloten met een gezamenlijk etentje. In elke plaats is er een leuk restaurantje te vinden om samen een maaltijd te genieten.

Heb jij energie en interesse om dagelijks met gelijkgestemden op stap te gaan, dan is de NAKC misschien wat voor jou.

Proefkamperen en/of lid worden

Je kunt je direct aanmelden als lid, maar ook beginnen proefkamperen.  Meer informatie op de speciale pagina of stuur een mail naar info@nakc.nl

Reactie van een van de nieuwe leden:  ‘Is dit iets voor mij? Voor mij is de beste manier om het uit te proberen. Ik ben lid geworden en twee keer een week mee gekampeerd. Was het me niet bevallen, dan had ik het eind van het jaar weer opgezegd. Maar ik ben nog steeds lid’. 

Wil je meer informatie, neem vooral contact op. Wil je direct lid worden maak € 40 over op NL75 INGB 0007 8714 81 t.n.v. penningmeester NAKC te Zeegse onder vermelding van je naam en nieuw lid. Stuur voor de ledenadministratie ook een mail met je naam, adres, telefoonnummer en emailadres naar andre@diaboor.nl

Heb je nog vragen, mail naar info@nakc.nl. Zie ook contactpagina.

Belevenis van een aspirant-lid:  als nieuwe deelnemer ben ik heel hartelijk ontvangen. Iedereen kwam een keer voor het eerst. Een tweede keer ken je al een aantal mensen en wordt het steeds makkelijker.

2016 Sellingen Bourtange molen