Activiteiten

Aan het begin van het jaar wordt het kampeerjaar geopend met een brunch. Dit doen we in het midden van het land. Er is tijd om bij te praten en warm lopen voor het nieuwe kampeerseizoen. Wie heeft al een keuze gemaakt uit het programma voor het komende jaar?

In maart staat de jaarlijkse ledenvergadering op de agenda. Deze wordt op een gemakkelijk bereikbare plaats gehouden. We kijken terug en ook vooruit.

Elk jaar worden 6 kampeerweken georganiseerd. Vooral kleinschalige campings worden geboekt. De campings van de kampeerweek in april/ mei en september hebben bij voorkeur met een verblijf dat ’s avonds en bij slecht weer gebruikt kan worden.

Heb je ideeën wat er te doen is, breng ze naar voren. En kijk of anderen het ook leuk vinden om aan te sluiten. In de praktijk splitsen deelnemers op in kleine groepjes. Samen dagelijks activiteiten ondernemen en de omgeving ontdekken is een bindende factor.

Terugblik van een deelnemer:

Uitslapen komt er niet van als ik met de NAKC op pad ben. Dat komt later thuis weer. Ik verheug me op de fietstochten, de flinke wandelingen en het ontdekken van nieuwe plekken. Met veel energie pak ik na een week mijn spullen in. Op naar de volgende kampeerweek.

Programma 2021

We beginnen in Boxtel en gaan in mei naar het Beekdal van de Drentse Aa in de gemeente Tynaarloo. Vervolgens gaan we naar de Noord-Hollandse duinen nabij Alkmaar en de Betuwe in Gelderland.  De laatste twee weken staan gepland in Twente en de Brabantse Wal bij Roosendaal in Noord-Brabant.

Terugblik 2020

Afgelopen jaar zouden we starten in Boxtel. Helaas konden we door het Coronavirus niet kamperen in Boxtel, Zeegse en Warmenhuizen.

De eerste kampeerweek die door kan gaan is in Noord-Hollandse Medenblik bij het IJsselmeer. De volgende camping was geboekt in Lemele in Overijssel. Het kampeerjaar werd afgesloten met een verblijf in Eersel onder Eindhoven vlakbij de Belgische grens.

Exacte en actuele informatie staat op het ledendeel van de website. Nog geen lid en wel interesse, kijk voor contactgegevens op onze ‘Contactpagina’.

Korte terugblik 2019

In mei begonnen we in Julianadorp  op camping de Koegras in de Kop van Noord-Holland. We genoten van de bollenvelden en het strand. In de periode van Hemelvaart en Pinksteren stonden op camping de Bosrand in Spier in Midden-Drenthe op het programma bij het Nationaal Park Dwingelerveld. Daarna waren we aan de grens bij Swalmen bij Roermond. In juli was het onderste puntje van Zuid-Holland Goeree-Overflakkee Oude Tonge aan de beurt. Om vervolgens in het Friese Smallingerland Oudega te gaan ontdekken. Als klap op de vuurpijl werd het kampeerjaar afgesloten met een kampeerweek in Bathmen op camping de Flierweide in de regio Deventer en Sallandse Heuvelrug.

In 2018 stonden op het programma kampeerweken in  Gelderland,  Drenthe, Groningen, Limburg, Noord-Brabant en Zuid-Holland.  Elk jaar staan er weer andere plaatsen op het programma.