Proefkamperen

Je kunt je direct aanmelden als lid, maar ook beginnen met proefkamperen. Ben jij alleenstaand en wil je nader kennismaken dan kan je twee keer deelnemen aan een week of een weekend.

Hoe gaat het in zijn werk? Wil je mee gaan, stuur een mail naar info@nakc.nl dan krijg je data en plaatsen. Als je aangegeven hebt in welke periode je interesse hebt, dan krijg je ook de contactgegevens van het lid die betreffende week coördineert. Of vraag of je het programma voor het volgende jaar toegestuurd kan krijgen.

Let op; geef je je op en zijn de namen een maand vooraf doorgegeven aan de camping, dan ben je verantwoordelijk voor het kosten van de camping van die periode. Onze leden rekenen zelf af met de camping, maar als ze op je rekenen ben je ook de verplichting tot betaling aangegaan. Ben je alsnog verhinderd dan moet je zelf kijken of je coulance krijgt van de camping.

Reactie van een nieuw leden:  ‘Is dit iets voor mij? Voor mij is de beste manier om het uit te proberen lid worden en twee weken mee kamperen. Bevalt het niet, dan zeg ik het eind van het jaar weer op.’

Pauze tijdens een wandeling

Wil je meer informatie, neem vooral contact op. Wil je direct lid worden maak € 40 over op NL75 INGB 0007 8714 81 t.n.v. penningmeester NAKC te Zeegse onder vermelding van je naam en nieuw lid. Stuur voor de ledenadministratie ook een mail met je naam, adres, telefoonnummer en emailadres naar andre@diaboor.nl

Heb je nog vragen, mail naar info@nakc.nl. Zie ook contactpagina.

Belevenis van een aspirant-lid:  als nieuwe deelnemer ben ik heel hartelijk ontvangen. Iedereen kwam een keer voor het eerst. Een tweede keer ken je al een aantal mensen en wordt het steeds makkelijker.