Proefkamperen

De mensen op de lijst van belangstellenden staan, worden als eerste benaderd om te komen proef kamperen en kennis te maken met onze vereniging. Hierdoor kunnen we uitvinden of wat de NAKC biedt en verwacht van haar leden past bij de ideeën van aspirant leden.

Als je meegaat met een week, krijg je de exacte gegevens van de camping en de gegevens van de begeleider. Net als de andere deelnemers ontvang je vooraf de deelnemerslijst, de laatste informatie over tijdstip dat je mag inchecken, en eventuele bijzonderheden.

Bij aankomst staat er koffie of thee voor je klaar. De begeleider helpt je aan een plekje voor je kampeermiddel. Soms brengt de campingbeheerder je naar een plek. De eerste dag wordt de kampeerweek om 17.00u geopend door de coördinator. Je maakt kennis met de andere deelnemers. In principe doe je mee.

Ervaring van een proefkampeerder:  Wel spannend om de eerste keer alleen op pad te gaan met mijn caravan. Het stelde me gerust dat iedereen een keer  voor het eerst kwam. Fijn om opgevangen te worden met de vraag of ik koffie of thee wilde.

Pauze tijdens een wandeling met verplichte 1.5 meter maatregel

Na elk kampeerseizoen kijken we naar opzeggingen en beschikbaarheid van campings en kampeerplekken. Mensen die bekend zijn en op de lijst van belangstellenden staan krijgen een mail en informatie over de mogelijke periodes en regio’s waar we op pad gaan. Op volgorde van aanmelding.